Tinky Winky til T-Mobile

Årets Tour de Trance rullede igen i år trods dopingskandalerne i 2006, og de danske sofa-ryttere blev bestemt ikke snydt: Tyske T-Mobile, under dræven ledelse af kammersanger Holm, førte længe holdkonkurrencen mht. uheld og kvajerter. De vandt den blodrøde førertrøje i konkurrencen “Asfalteksem og påkørsler af hunde og mennesker” – og som kryddersilden på toppen af kransekagen blev en af holdets stuntmen testet positiv i brug af ulovlige vækstfremmere. Obersturmbahnführer Holm ønskede rytteren mentalundersøgt, før han agtede at sparke ham hen på arbejdsformidlingen – og oveni kræve et års løn tilbagebetalt! Men som en skarp praktikelev på Rygters Byro´s Sportredaktion udtalte, så måtte alene navnet SINKEwitz vinke med en cykelklemme, at manden måske ikke var den skarpeste klinge på cyklen.

Blog Image

Tinky-Mobile

Selvom ikke alt er lyserødt for T-Mobile i årets udgave af Tour de France, så kårede Ekstra Bladets modeekspert i juli på DR P3 holdets cykeluniform, som den mest raffi i hele Tour-feltet … især noterede han sig det trekantede Adidas-logo, der for ham er et omvendt bøssesymbol. En anonym soigneur på T-mobile bekræfter da også via bestikkelse overfor RB´s udsendte, at Tinky Winky skulle være på vej til det tyske cykelhold.

Rabobank rev også fjerene af Tølløse-kyllingen og lukkede for kontoen, da hans mystiske rejseri i forbindelse med træningen op til Tour´en måske antydede ulovlig Salmonella i kråsen.